این رسانه اصولگرا طی یکسال گذشته نقشی قابل توجه در افشای رفتارهای دوگانه آنان و فتنهگران بر عهده داشته است.
حبیب ترکاشوند- مجمع روحانیون مبارز روز 30 تیرماه طی بیانیهای با عنوان «عصبانیت و سراسیمگی مشکوک و معنادار روزنامه جوان از موضع انقلابی مجمع روحانیون مبارز» که در سایت خود منتشر ساخته با فرافکنی، افشاگریهای روزنامه جوان علیه این مجمع مدعی خط امام(ره) و حامی فتنه یکسال اخیر را ساختارشکنانه(!) و مشابه رفتار رسانهای منافقین در سال 59 و 60 عنوان کرده است.
روزنامه «جوان» ضمن استقبال از هرگونه انتقادی علیه خود، خصوصاً افراد و تشکلهایی که «مرتکبان جرم بزرگ» سال گذشته و حامیان آن بودند، همه افراد و صاحبنظران منصف را به قضاوت فرا میخواند تا مشخص شود مصداق تهمتهایی که مجمع روحانیون نسبت به روزنامه جوان روا داشته چه کسی است؟
مجمع در این بیانیه، «جوان» را دارای مصونیتی مطلق از موأخذه و پاسخگویی دانسته است که در اینجا بد نیست خاطرنشان کنیم چندی پیش مدیرمسئول روزنامه جوان بهخاطر شکایت فرد شماره یک فتنه سال 88 یعنی موسوی که میلیونها نفر از این آب و خاک خواستار محاکمه وی بهدلیل نقش بیبدیلش در اغتشاشات سال گذشته و کشته و زخمی شدن دهها نفر از هموطنانمان بودند به دادگاه فراخوانده شد و پس از دفاعیات وی و ارائه استنادات، دادگاه حکم به برائت داد. مدعی شدن بزرگترین متهم فتنه علیه این روزنامه که افتخارش دفاع از آرمانهای خمینی کبیر و خلف صالح ایشان رهبر معظم انقلاب است از طنزهای روزگار است که در تاریخ این کشور ثبت خواهد شد.
مروری کوتاه بر مواضع یکسال گذشته، میزان صداقت اعضای این مجمع را در دفاع از نظام و متهم کردن روزنامه جوان به ساختارشکنی مشخص خواهد کرد.
ابطال نتایج حماسه 40 میلیونی!
با اعلام آرای انتخابات و مشخص شدن اینکه رقیب کاندیدای مورد حمایت مجمع روحانیون مبارز با قریب 25 میلیون رأی برنده کارزار انتخابات شده است و چند ساعت پس از آنکه میرحسین موسوی نتایج آرا را شعبدهبازی و صحنهآرایی خطرناک خواند و خواستار ابطال انتخابات شد نوبت به مجمع رسید تا بدون ارائه کوچکترین سندی و با تقلید کورکورانه از موسوی خواستار باطل شدن «مظهر جمهوریت نظام» گردد.
در بیانیه روز 23 خرداد مجمع روحانیون که پس از جلسه فوق العاده این تشکل منتشر شد آمده بود: «مجمع روحانیون مبارز در جلسهای فوقالعاده به این نتیجه رسید که برای دفاع از جمهوریت اسلامی نظام و بازگرداندن اعتماد عمومی و نگاهبانی از موج آشتی ملی با صندوقهای رأی، ابطال این انتخابات و تجدید آن در فضایی عادلانهتر و منطقیتر راهکار مناسب است.» اعضای مجمع که تقریباً تمامی سمتهای مهم نظام و از جمله ریاست جمهوری و وزارت کشور به عنوان اجراکننده انتخابات را تجربه کرده اند ، حتی یک دلیل محکمهپسند برای ابطال انتخابات ذکر نکرده بودند، جالب اینکه این حرکت ساختارشکنانه و آنارشیستی را برای دفاع از جمهوریت نظام لازم میدانند.
مجمع روحانیون در ادامه میآورد: «دلایل و شواهد کافی وجود دارد که نتیجه اعلام شده مورد قبول واقع نشود.»
آیا اکنون که یکسال از انتخابات میگذرد کسینیست اعضای مجمع را مورد بازخواست قرار دهد که این دلایل و شواهد کافی که با استناد به آنان در تنور اغتشاشات دمیدند کجاست؟
ننگی به نام 30 خرداد
مجمع روحانیون بهرغم اینکه میدانست خطبههای نماز جمعه 29خرداد را رهبر انقلاب ایراد خواهد کرد با یک حرکت مشکوک طی درخواستی از وزارت کشور در روز 28 خرداد خواستار اعطای مجوز راهپیمایی در روز30 خرداد شد.
انتخاب روز 30 خرداد یعنی سالروز قیام منافقین در سال 60 برای راهپیمایی و اینکه چرا روز پس از خطبههای رهبری برای این امر انتخاب شده، سؤالاتی است که هنوز کسی از اعضای مجمع پاسخ آنان را نشنیده است. با اینکه رهبر انقلاب ظهر جمعه خواستار جمع شدن اردوکشیهای انتخاباتی و حرکت در مسیر قانون توسط همگان شده بود، چرامجمع لغو درخواست مجوز خود را 24 ساعت به تأخیر انداخت تا عملاً جمعیت معترض به خیابانها بیایند اشکال دیگری است که منتقدان مشتاق شنیدن آن از یاران سابق امام هستند.
پیوند با اردوگاه ضد انقلاب
مجمع روحانیون مبارز روز دوم تیرماه با صدور بیانیهای به همان سبک و سیاق گروهکهای ضد انقلاب، رجوی، فرح پهلوی، ریگی، بنی صدر، رضا پهلوی و هم آوا با دولتمردان صهیونیست بهطور رسمی و با تأیید ضمنی آشوبها و اغتشاشها و تجمعهای خیابانی عملاً مسئولیت خونهای ریخته شده را بر عهده گرفت و به اردوگاه ضد انقلاب پیوست. مجمع در این بیانیه از رأی مردم و قانون تمکین نکرده و در تخطئه برخورد با آشوبگران نوشته بود: آیا پاسخ این فریادهای حقطلبانه صفیر گلولههایی است که سینه فرزندانشان را بشکافد و پیر و جوان و زن و مرد را به خاک و خون بکشد؟
این مجمع به جای نقد میر حسین موسوی در تحریک اراذل و اوباش و مزاحمت برای نوامیس مردم از وی تجلیل کرده و در یک فرافکنی آشکار افزوده است: آیا چنین شخصیتی به جای آنکه مورد تقدیر و تجلیل قرار گیرد، باید امروز مورد عتاب قرار گیرد و آنچه زیبنده خود آنان است به مهندس موسوی نسبت دهند؟
بدعت خطرناک
مجمع روحانیون مبارز در بیانیه دوم تیر با بدعت در انتخابات و زیر پا گذاشتن میثاق ملی قانون اساسی و فرآیند شورای نگهبان در تأیید انتخابات افزوده است: «ما خواهان آن هستیم که هیاتی متشکل از افراد بیطرف و کاردان و آشنا به قوانین به شکایات نامزدهای معترض رسیدگی کنند و با رعایت حق و عدل به داوری بنشینند و با تصمیمی خداپسندانه، آرامش را به کشور برگردانند.»
این دوگانگی در رفتار در صورتی است که رئیس شورای مرکزی مجمع ازهمین طریق 8 سال ریاست اجرایی کشور را بر عهده گرفت و میرحسین نیز از این راه واجد صلاحیت ریاست جمهوری شناخته شد. چگونه آن زمان شورای نگهبان صلاحیت داشت ولی حال که مراد آنان حاصل نشده شورا از صلاحیت افتاده است؟
حمایت از فضاحت روز عاشورا
شاهکارهای مجمع روحانیون به همین مقدار خلاصه نمیشود؛ پس از آنکه در روز عاشورا و در بزرگترین ماتم هستی، عدهای ضدانقلاب، بهایی، سلطنتطلب و... به خیابان ریخته و با سوت و کف و شعارعلیه نظام خون مردم متدین را به جوش آوردند و همین امر حماسه ماندگار 9 دی را خلق کرد مجمع روحانیون بهجای برائت از اقدام آنان، تهمت هایی را نثار نظام کرد و اغتشاشگران را عزاداران حسینی نامید.
آنان در یک فرافکنی سعی کردند با تمرکز روی یک حادثه حاشیهای در این روز، فضاحت جنبش سبز را که تداعی کننده سپاه عمر سعد در روز کربلا بود، بپوشانند.
تغییر تاکتیکی مواضع
پس از دو حماسه عظیم 9 دی و 22 بهمن، اکثریت مجمع به این نتیجه رسیدند که اقدامات ساختارشکنانه کاندیدای آنان و همچنین دبیرکل سابقشان یعنی آقایان میرحسین و کروبی ره به جایی نخواهد برد لذا به تدریج با تغییر تاکتیکی در مواضع، نقابی از حرکت در درون ساختار نظام بر صورت خود کشیدند اما در نهان این سیر اقدامات آنان ادامه داشته و کماکان نیز ادامه دارد.
عصبانیت از روزنامه جوان چرا؟راز اینکه چرا اکنون و در برهه کنونی مجمع روحانیون شاکی روزنامه جوان شده و آن را به ساختارشکنی متهم میکند را باید در این دانست که این رسانه اصولگرا طی یکسال گذشته نقشی قابل توجه در افشای رفتارهای دوگانه آنان و فتنهگران بر عهده داشته است و هماکنون نیز با رصد دقیق اقدامات و مواضع همگی گروههای داخل و خارج نظام، هرجا که بوی توطئه علیه نظام را حس کند وارد شده و از سوی هر گروه یا جناحی باشد به افشاگری خواهد پرداخت. ظاهراً این افشاگریها به مذاق آقایانی که هنوز حاضر نشدهاند اتهامات فراوان سال گذشته خود علیه نظام را پس بگیرند و عذرخواهی کنند خوش نیامده و اکنون بر خلاف شعارهای خود به این نتیجه رسیده اند که زیاد دانستن حق مردم نیست . مردم باید تا آنجا بدانند که مرید ما گردند و بیشتر از آن برایشان مضر است.