به گزارش شبکه ایران، رئیس مجمع تشخیص مصلحت در بیانیهای که به مناسبت "5 مرداد؛ سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد" صادر کرده، ضمن آنکه منتقدین خود را به "انحراف" متهم کرده است، تلاش کرده تا با روایتی متضاد از تاریخ، خود را نیز از معرض یک اتهام تاریخی درباره ارتباطش با منافقین در سالهای پیش از انقلاب خارج کند.
آقای هاشمی رفسنجانی در قسمتهای ابتدایی این بیانیه تقریبا طولانی، به بیان مطالبی درباره وضعیت جبهههای جنگ در دوران دفاع مقدس پرداخته است اما در چند خط پایانی بیاینه اش، مسائل جالبی را درباره ارتباطش با مجاهدین خلق و همچنین "اهداف" منتقدین خود مطرح کرده است.
هاشمی با اشاره به تحرکات مجاهدین خلق در سالهای قبل از انقلاب، نوشته است: "در همان سالها در یک سفر تاریخی به نجف اشرف و دیدار با امام(ره) انحراف آنان را به استحضار رساندم."
رئیس مجمع تشخیص مصلحت در این بیانیه در حالی از مخالفت خود با مجاهدین خلق و "استحضار انحرافات آنها" به امام (ره) سخن به میان اورده است که سید حمید روحانی، رئیس بنیاد تاریخ پژوهی ایران معاصر مطالب متفاوتی را درباره نظر هاشمی پیرامون سازمان مجاهدین (منافقین) مطرح کرده است.
آقای روحانی در مطلبی که آن را سال گذشته و از قضا در پاسخ به اتهامات دفتر هاشمی به وی درباره تاریخ نگاری مطرح کرده بود، اظهار داشت: در سال 52 حجت الاسلام والمسلمین هاشمیان، امام جمعه امروز رفسنجان نامهای به امام نوشته و این سئوال را مطرح کرده است که آقای هاشمی رفسنجانی از ما میخواهد وجوهات شرعی را برای کمک به سازمان مجاهدین خلق در اختیارش قرار دهیم، که امام خمینی (ره) در پاسخ به این سئوال فرمودهاند، جایز نیست و احتمالا آقای هاشمی در این قضیه اغفال شده است.
روحانی در ادامه این مصاحبه تاکید کرد این نامه را که هم اکنون در اختیار آقای هاشمیان است از نزدیک دیده، اما شوهرخواهر اقای هاشمی گفته که به احترام وی این نامه را منتشر نکرده است.
البته این موضوع که آقای هاشمی نسبت به منافقین دیدگاه مثبتی داشت و برای توجیه رفتارها و عقاید انحرافی انها در سالهای دهه پنجاه تلاش می کرداز سوی عزت شاهی عنصر انقلابی و متدینی که به واسطه حبس طولانی در دوران ستمشاهی آشنایی کاملی با ارتباطات این سازمان داشته قرار گرفته است.
رئیس مجمع تشخیص همچنین در دو پاراگراف پایانی این بیانیه، منتقدین امروزی خود را به انواع اتهامات نواخته است.
او در این راستا آنان را افرادی که دارای "نیات پلید" هستند و "پشت سخنان گمراه کننده پنهان شدهاند" دانست.
در پنج سال گذشته و پس از حاکم شدن دولتهای نهم و دهم بر قوه مجریه که به واسطه رای بالای مردم انجام شد، آقای هاشمی بارها در سخنانی کنایه امیز منتقدینش را به ضدیت با روحانیت اصیل و انحراف متهم کرده است.
حجت الاسلام و المسلمین هاشمی البته به همین مقدار هم بسنده نکرد و در پایان این بیانیه مدعی شد که این افراد میخواهند "انقلاب را از مسیر درست خویش منحرف نمایند."