اخبار سیاسی

نگاهی به اخبار سیاسی روز

اخبار سیاسی

نگاهی به اخبار سیاسی روز

ایرانی‌هایی که سرباز آمریکا بودند!

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: اظهارات رییس جمهور آمریکا در مورد عید فطر و عید نوروز و بیان اینکه طرح داماتو قابلیت اجرایی ندارد، به نظرم همگی نشانگر آن است که دولت آمریکا در حال تجدید نظر در برخی مواضع خود است. آنچه اهمیت دارد آن است که آمریکا ملت و کشور ما را به رسمیت شناخته و در صدد تضعیف آن نیست! سید یاسین موسوی در آخرین پست وبلاگ «بسیجی دانشجو» نگاشته است:

در طول سه دهه عمر جمهوری اسلامی بارها با حوادث و رویدادهایی مواجه شده‌ایم که همگی مؤید یک جمله‌ی آشناست "این نظام و انقلاب صاحب دارد." رویدادها و حوادثی که هر کدام به تنهایی می‌توانست پایان بخش عمر هر حکومت و نظامی باشد. جنگ تحمیلی و مقابله‌ی مستقیم و غیر مستقیم با 32 کشور قدرتمند منطقه‌ای و فرا منطقه‌ای، غائله آفرینی‌ها و ترورهای مکرر منافقین، واقعه طبس، کودتای نافرجام نوژه، تحریم های متعدد سیاسی و اقتصادی، روی کار آمدن خاتمی، اغتشاشات 18 تیر و اغتشاشات سال 88 به عنوان آخرین مورد آنها از نمونه‌هایی است که می توان ذکر کرد.

عبور عزتمندانه از این موانع تنها با عنایت خداوند و تدبیر امام خمینی و جانشینش حضرت امام خامنه‌ای ممکن بود. شاید یکی از پرمخاطره‌ترین و هزینه‌سازترین برهه‌ها برای نظام دوران ریاست جمهوری خاتمی بود. محمد خاتمی که پیروزیش در انتخابات را مدیون ناکارآمدی دولت سازندگی و رنگ عمامه اش بود از طرف دول غربی شدیداً مورد حمایت قرار گرفت. این حمایتها و عنایت ویژه خاتمی و اطرافیانش به آنها چنان بود که آمریکایی ها خود را در این پبروزی سهیم دیدند و بعد از گذشت 6 روز از انتخابات لیست درخواستشان از دولت خاتمی را با بی‌شرمی تمام ارائه کردند.

دولتمردان آمریکا چند روز پس از انتخاب خاتمی فهرست 10 اقدام مهم برای ایران جهت نزدیکی به آمریکا را مطرح کردند که عبارت بودند از:

1- در کابینه جدید افرادی وزارت کشور و وزارت دفاع را به دست گیرند که با آمریکا و غرب نظر مخالفی نداشته باشند.
2- حکم قتل سلمان رشدی باطل شود.
3- لشکر قدس منحل گردد.
4- اجازه استرداد دو متهم که از سوی مقامات سوئیس به خاطر کاظم رجوی حکم پیگیری آنان صادر گردیده است، داده شود.
5- به تولید سلاح های کشتار جمعی خاتمه داده شود.
6- خاتمه دادن به دخالت در امور سایر کشورها به ویژه در خاورمیانه
7- پایان دادن به مخالفت با روند صلح (به رسمیت شناختن اسرائیل)
8- آزادی مطبوعات، مجلس، مذهب و حکومت قانون
9- تساوی حقوق زن و مرد در زمینه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی
10- آزاد گذاشتن زنها در انتخاب لباس و شغل!

محمد خاتمی نیز که حمایت دول غربی و در رأس آنها آمریکا را برای دوام دولتش بیشتر از حمایت مردم می پسندید، تمام تلاش خود را برای جلب نظر آمریکایی ها به کار بست. خاتمی در مصاحبه ای با سی ان ان در 18 دی 76 از ملت بزرگ آمریکا به خاطر گروگانگیری (لانه جاسوسی) عذرخواهی کرد و گفت در بحبوحه شور انقلابی بوده است، از آتش زدن پرچم آمریکا هم اظهار شرمندگی کرد و لینکلن رئیس جمهور کشته شده‌ی آمریکا را شهید راه آزادی نامید.

در این زمان سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا با حمایت از لحن خاتمی وارد میدان شد. اما حمایتها از خاتمی در دولت آمریکا در این سطح متوقف نشد و چند روز بعد مادلین آلبرایت وزیر امورخارجه آمریکا گفت: هیچ گونه تردیدی وجود ندارد که انتخاب آقای خاتمی به ریاست جمهوری موجب وسوسه و تحریک ما برای نزدیکی به ایران شده است.

اظهار خرسندی اصلاح طلبان از خرسندی آمریکا از انتخابشان تا آن اندازه بود که گویی بدون تأیید آمریکا شاید ایرانی وجود نخواهد داشت. به خاطر همین بود که عطاءالله مهاجرانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاریس در تاریخ 8 فروردین 77 اظهار خرسندی می کند که آمریکا کشور ما را به رسمیت شناخته است و گفت: اظهارات رییس جمهور آمریکا در مورد عید فطر و عید نوروز و بیان اینکه طرح داماتو قابلیت اجرایی ندارد، به نظرم همگی نشانگر آن است که دولت آمریکا در حال تجدید نظر در برخی مواضع خود است. آنچه اهمیت دارد آن است که آمریکا ملت و کشور ما را به رسمیت شناخته و در صدد تضعیف آن نیست!

انتخاب عبدالله نوری به عنوان وزیر کشور (که بعد از مدتی متهم شد به اهانت به احکام نورانی اسلام و مقدسات مذهبی، اهانت به بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام از طریق بدعتگذار معرفی کردن معظم له، استعمال کلمات و عبارات موهن و مقابله با برخی از نظرات و دیدگاه‌های اصولی حضرت امام، افترا و نشر اکاذیب به منظور اضرار به غیر یا تشویش اذهان عمومی و فعالیت تبلیغی علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی.) و انتخاب مهاجرانی به عنوان وزیر فرهنگ ( که او نیز بعد از برکناری از وزارت، به علت تحت تعقیب قضایی بودن به خاطر مفاسدی که مرتکب شده بود به انگلیس گریخت، و در آنجا بزرگترین افتخارش را یادگیری زبان عبری دانست و با رسانه های انگلیسی علیه نظام همکاری کرد)، انتقاد از حکم قتل سلمان رشدی و مغایر با اهداف جمهوری اسلامی دانستن آن، اعطای مجوزهای بی حساب به مطبوعاتی که هیچ حد و مرزی برای خود قائل نبودند، حملات مکرر به بسیج و سپاه پاسداران، پذیرش توقف فعالیت‌های صلح آمیز هسته ای، اعلام عدم حمایت از مقاومت مردم لبنان و فلسطین، دادن آزادی عمل به بهائیان و دیگر فرق انگلیسی، حمایت از گسترش فعالیتهای فمینیستی و ترویج ابتذال و بی بند و باری از طریق سینما و همایش‌های گوناگون دولتی از جمله اقدامات دولت خاتمی برای نزدیکی به امریکا و جلب نظر آنها بود.

اما در مقابل همه ی این اقدامات مذبوحانه و رذیلانه‌ی خاتمی، آمریکایی‌ها ایران را در محور شرارت قرار دادند، قانون تحریم ایران را در مورد کنسرسیوم فرانسوی، روسی و مالزیایی به اجرا گذاشتند (8 مهر 76)، با دعوت سه تن از اعضای ارشد منافقین به کاخ سفید به آنها رسمیت دادند، یکصد تن از نمایندگان مجلس سنا طرحی تحت عنوان حفاظت در برابر تهدید موشکی ایران را به مجلس تقدیم و با 300 میلیون دلار بودجه تصویب کردند(10 بهمن 76)، شلیک دو موشک در 7 آذر و 5 بهمن به خاک ایران، تحریم دو شرکت کانادایی و انگلیسی به خاطر قرارداد نفتی با ایران (1 اسفند 77)، امضای قرارداد پیمان مشترک نظامی با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای مقابله نظامی با ایران، مجلس نمایندگان آمریکا با 420 نماینده به اتفاق آرا طرح مجلس سنای آمریکا را مبنی بر تحریم کشورهایی که با ایران همکاری تسلیحاتی دارند تصویب کردند (12 اسفند 78)، رئیس جمهور آمریکا تحریم نفتی سال 1995 را که به موجب آن شرکت های نفتی این کشور اجازه بستن قرارداد و همکاری های نفتی با ایران را ندارند، تمدید کرد، بیل کلینتون در نامه اش به نمایندگان آمریکا نوشت: سیاست ها و اعمال ایران همچنان تهدید کننده منافع ملی، سیاست خارجی و اقتصادی آمریکا است، لذا تحریم نفتی ایران باید تمدید شود (24 اسفند 79)، آلبرایت وزیر امور خارجه آمریکا در شورای ایرانیان مقیم آمریکا، ایران را متهم به سرکوبگری در داخل، حمایت از تروریسم، آزار مذهبی علیه بهائیان و دستگیری 13 جاسوس یهودی کرد (14 فروردین 79) و ده‌ها مورد دیگر.

خلاصه‌ی کلام اینکه در خرداد 76 دولتی در ایران بر سرکار آمد که تمام رویکرد و هدفش جلب رضایت و حمایت دشمن انقلاب و مردم بود. کابینه‌ای که حاصل تلاش و برنامه‌ریزی چندین ساله‌ی دشمنان جمهوری اسلامی بود. اما این بار نیز مانند دفعات قبل دشمنان نظام به یاری خداوند و با تدابیر ویژه‌ی حضرت امام خامنه ای ناکام ماندند.

  
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد