اخبار سیاسی

نگاهی به اخبار سیاسی روز

اخبار سیاسی

نگاهی به اخبار سیاسی روز

شروط خاتمی حکایت بدهکاری است که اگر دنبالش نکنی، طلبکار می‌شود

محمدرضا سرشار با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص بازیچه بودن سران فتنه در دست بیگانگان، اظهارداشت: اولین دلیل را باید در نفسانیت، قدرت‌ و جاه‌طلبی این افراد دانست و اینکه هدف آنها قبضه قدرت بوده و قصد خدمت به اسلام، انقلاب، مردم و نظام را نداشتند.

حماسه نیوز به نقل از کلمهوی با اشاره به اینکه وقتی هدف انسان رسیدن به قدرت باشد از هر ندای موافقی که بتواند به وی کمک کند استقبال می‌کند، افزود: این موضوع معمولاً دارای دو حالت است، در حالت اول آن فرد توجهی به این قضیه ندارد که این پشتیبانی به چه نیتی انجام شده و در حالت دوم ممکن است فرد متوجه این نیت باشد ولی به علت اینکه به نفعش نیست به این قضیه اقرار نکرده و آن را به روی خود نمی‌آورد.


سرشار ادامه داد: در مورد سران فتنه نیز به قدری منشأ صداهای همیاری و همکاری با آنها مشخص بود که عامی‌ترین مردم هم این نیت‌ها را می‌دانستند.

* یکی از سران فتنه در بیشتر مواقع اسباب تفریح مردم بود

نایب رئیس انجمن قلم ایران با بیان اینکه سران فتنه به معنی واقعی کلمه افراد سیاستمدار نبودند، تصریح کرد: به عنوان مثال دو نفر از کسانی که اسماً در رأس جریان فتنه قرار گرفته بودند یکی مهمتر و دیگری شخص کم اهمیتی بود که اصلاً قابل ذکر نبوده و در بیشتر موارد اسباب تفریح مردم بود.

وی با بیان اینکه ما در شخص اول نشان خاصی از هوشمندی و تیزبینی سیاسی نمی‌دیدیم، خاطرنشان کرد: وی در همان دورانی هم که مسئولیتی در این نظام داشت، تحت یک شرایط خاص و با حمایت‌های حضرت امام (ره)، مردم و کل نیروهای انقلابی توانست به فعالیتش ادامه دهد.

سرشار علل دیگر بازیچه بودن سران فتنه در دست بیگانگان را جدا شدن این افراد از راه امام(ره)، انقلاب و رهبری عنوان کرد و گفت: امام(ره) مهمترین وصیتشان این بود که «پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به این مملکت نرسد» و در توصیه دیگری فرمودند «امروز حفظ نظام از اوجب واجبات است» که این افراد به هیچکدام از این دو نکته مهم توجه نکرده و به طور کلی راهشان را از راه ولی فقیه زمان جدا و منافع خود و همفکرانشان را بر هر چیزی ترجیح دادند.

وی از دیگر نکات مهم در وصیت‌نامه امام(ره) را که فرموده بودند «کسانی را برای پست‌های مهم کشور انتخاب کنید که برای اسلام سیلی خورده باشند» یادآورشد و تصریح کرد: متأسفانه عده‌ای این نکته مهم از فرمایشات امام خمینی(ره) را نیز فراموش کرده یا به اهمیت آن توجه کافی نکردند.

نایب رئیس انجمن قلم ایران با بیان اینکه منشأ اصلی فتنه‌ای که خود را نامزد ریاست جمهوری کرده بود، قبل از انقلاب حتی برای چند ساعت هم بازداشت نشده بود، افزود: فردی که در رأس این جریان قرار داشت، سنش این اقتضا را می‌کرد که در کنار ده‌ها هزار نفری که قبل از انقلاب به سبب فعالیت‌های انقلابی بازداشت، شکنجه و بعضاً حتی اعدام شده بودند، حداقل چند ساعتی را در بازداشت به سر می‌برد، در حالی که در آن زمان این فرد در یک دانشگاه رسمی دولتی تدریس می‌کرد و موقعیت شغلی خوبی هم داشت.

وی در عین حال تأکید کرد که متأسفانه این فرد در دوران انقلاب با همسرش در آمریکا به سر می‌برد.

سرشار با اشاره به سخن دیگر امام خمینی(ره) مبنی بر اینکه «میزان وضع فعلی افراد است»، یادآورشد: توجه به عملکرد این افراد در اوایل انقلاب و عدم توجه به احوال و شرایط کنونی آنها به دلیل نفاق در رفتارشان و نبودن آنها در عرصه و در نتیجه آشکار نشدن استحاله منفی درونی‌شان، موجب شد عده زیادی از مردم به این مسأله توجه نکنند.

وی در ادامه اظهارداشت: خودخواهی‌ها، لجاجت‌ها و دوری گزیدن آشکار از توصیه‌های امام(ره) که از سوی سران فتنه صورت گرفت و اشتباهات خواسته یا ناخواسته افرادی که به دنبال آنها راه افتاده بودند و همچنین بازیگردانی صهیونیسم و استکبار جهانی، فتنه سال گذشته را رقم زد که امید است عبرتی برای همه شود تا مملکت با هر انتخاباتی، این اندازه آسیب نبیند.

*شروط خاتمی حکایت بدهکاری است که اگر دنبالش نکنی، طلبکار می شود

عضو هیئت امنای بنیاد ادبیات داستانی در خصوص شروط خاتمی برای نظام و انقلاب، با بیان اینکه موضوع خاتمی در واقع حکایت همان ضرب‌المثل مشهور است که "بدهکار را اگر دنبال نکنی، طلبکار می شود "، گفت: اگر قوه قضائیه، بلافاصله امثال خاتمی را به محکمه کشانده و به مجازات قانونی می‌رساند، حال به این شکل طلبکار نظام و انقلاب نمی‌شد.

وی خاتمی و موسوی را گل‌های سرسبد جریان فتنه دانست و تصریح کرد: این افراد به طور مطلق هیچ سابقه انقلابی - حتی در حد یک تذکر ساواک - را در کارنامه خود ندارند به عکس، بدون استحقاق، به یمن انقلاب و استقرار نظام جمهوری اسلامی، به بالاترین مقامات سیاسی اجرایی کشور هم رسیده اند و بعد از برخورداری از آن همه رانت قضایی، به جای شاکر بودن، کارشان به جایی رسیده که برای نظام شرط هم تعیین می کنند!

* اولین اهانت‌ها به شخص آقای هاشمی در دولت خاتمی صورت گرفت

سرشار در خصوص پیام آقای هاشمی‌رفسنجانی در 19 دی که اهانت به مراجع و روحانیون را در طی یک سال اخیر متذکر شده بود، گفت: اولاً باید دید منظور از روحانی و روحانیت چه کسی یا چه کسانی است و امام (ره) با تفکیک اسلام آمریکایی از اسلام ناب محمدی و روحانیون درباری از روحانیت اصیل، عملاً نشان دادند که نفس بر تن داشتن لباس روحانی یا گذراندن برخی درس‌های حوزوی، برای کسی حریم امن و احترام ایجاد نمی کند.

وی افزود: در این مدت هم به جز جناح موسوم به دوم خردادی، دیده نشده است که کسی به روحانیون متعهد به خط امام(ره)، رهبری و نظام اهانتی کرده باشد.

نایب رئیس انجمن قلم ایران به واقعه عاشورای 88 که در آن، بیشترین اهانت‌ها به حضرت امام (ره)، امام حسین (علیه‌السلام) و مقام معظم رهبری و برخی آرمان‌های انقلاب صورت گرفت، اشاره کرد که حتی آقای هاشمی یک بیانیه یا انتقادی هم صادر نکرد و افزود: لابد منظور آقای هاشمی همان روحانیونی است که خطشان را از انقلاب، نظام و امام(ره) جدا کرده‌اند؛ در صورتی که کسی که علناً در مقابل انقلاب و خط امام(ره) ایستاده باشد اعم از روحانی یا غیرروحانی توقع احترام نباید داشته باشد.

وی ادامه داد: آقای هاشمی فراموش کرده که اولین اهانت‌ها به شخص وی، در زمان اقتدار همان کسانی شروع شد که از زیر پروبال خودش در آمدند و در دولت آقای خاتمی در مصادر امور اجرایی و نمایندگی مجلس قرار گرفتند.

سرشار با بیان اینکه یک هزارم آن اهانت‌ها که از طرف جناح موسوم به اصلاح‌طلب یا دوم خرداد به شخص آقای هاشمی شد از سوی منتقدان منصف صورت نگرفته است، افزود: عمده مواضع منتقدان منصف از روی انتقاد به حق و در حداکثر خویشتنداری بوده است.

به گفته وی متأسفانه از ابتدای دهه 1370 تا امروز، وجهه سیاسی به مفهوم کاملاً غربی و غیر دینی آن بر وجهه روحانی و اسلامی آقای هاشمی غلبه کرده و این برای کسی که آن سوابق درخشان انقلابی را در قبل و اوایل انقلاب داشته، مایه تأسف بسیار است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد